Våre tjenester

Jobbfrukt til din bedrift?

Hver uke pakker ansatte ved Åspro 2 tonn med frukt til 180 bedrifter og virksomheter i Follo-regionen. Flere og flere arbeidsgivere ser verdien av å gjøre noe ekstra for sine medarbeidere. Frukt er bra både for trivsel, helse og arbeidslyst! Flere har frukten i resepsjonen slik at også kundens kunder og gjester kan forsyne seg.

Åspro er en av 80 vekstbedrifter over hele landet som samarbeider med BAMA om å levere jobbfrukt. Disse bedriftene tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne. Jobbfrukt er derfor med på å skape og opprettholde gode arbeidsplasser. 

Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov. 
Områder vi leverer jobbfrukt i er: Ås, Vestby, Nesodden, Ytre Enebakk, Ski, Langhus, Kolbotn, Oppegård og Siggerud. Vi har ingen bindingstid.

Vi har seks kurver du kan velge mellom

  • Favorittkurv 3 kg – kr 201,- + mva.
  • Favorittkurv 5 kg – kr 319,- + mva.
  • Favorittkurv 7 kg – kr 424,- + mva.
  • Plusskurv 4.5kg - kr 356,- + mva.
  • Basiskurv 3 kg – kr 169,- + mva. 
  • Basiskurv 5 kg – kr 268,- + mva. 
  • Basiskurv 7 kg – kr 358,- + mva.

Vil du vite mer om jobbfrukt kontakt oss på post@aaspro.no eller på telefon 64 94 11 76.
 
*Nye priser gjelder fra 01/01/2024. 

Våre ansatte er lært opp på alle nødvendige områder

Ansatte ved Åspro som arbeider med Jobbfrukt er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har Åspro godkjenning fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribusjon. I tillegg må ansatte som arbeider med Jobbfrukt gå gjennom BAMAs Jobbfrukt-skole, noe som gir dem nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene. Å arbeide med Jobbfrukt innebærer mange ulike oppgaver – f.eks. plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon – som kan tilpasses alle og som gir stor arbeidsglede og stolthet. 
 
Åspro får stadig flere kunder, både i offentlig og privat sektor. Det er nok flere årsaker til det. Men vi tror at mange arbeidsgivere ser gevinsten frukt gir på arbeidsplassen, for både helsa og arbeidslysten. Et hyggelig besøk fra representanter fra Åspro setter de også sikkert pris på! 

Bestill jobbfrukt hos oss!

Favoritt (3kg) Kr 201 + 15% mva
Favoritt (5kg) Kr 319 + 15% mva
Favoritt (7kg) Kr 424 + 15% mva
Plusskurv (4.5kg) Kr 356 + 15% mva
Basis (3kg) Kr 169 + 15% mva
Basis (5kg) Kr 268 + 15% mva
Basis (7kg) Kr 358 + 15% mva
hCaptcha

Produksjon

Emballering

BVM Banderolemaskin

Spesifikasjoner: Folie og sveisebredde 430 mm. Gjennomløpshøyde 300 mm. Automatisk krympetunnel. Plasttype er avhengig av type produkt som skal pakkes. 
 
Minipac – Krympepakkemaskin 

Spesifikasjoner: Ytre mål 250 x 400 x 550 mm (H x B x L). Manuell pakking. Plasttype er avhengig av type produkt som skal pakkes. 

Merking

Vi sorterer, merker og samler produktene i de formater som dere trenger. Videre pakker vi produktene i ønsket emballasje. Kontakt oss gjerne hvis du har noe spesielt i tankene, og vi gir deg et godt tilbud! 
 
Merking med etiketter

Har du et produkt du ønsker å merke hos oss? Tekst og EAN-kode (strekkode) på samme etikett? Vi kan merke selve produktet i tillegg til å trykke etiketter. Varene kan leveres direkte til oss, eller vi henter og leverer med egne biler. Vi merker produkter for mange bedrifter på Østlandet i dag, men vi ønsker flere oppdrag. 

Pakking/ompakking

Åspro AS har spesialisert seg på forskjellig merking og ompakking for matvarebransjen, samt bearbeiding av halvfabrikata for næringslivet for øvrig. 
 
Av oppdrag kan nevnes ompakking og merking av store og små kvanta matvarer i plast- og glassemballasje. Montering og ompakking av elektriske artikler. Montering og pakking av store og små produktserier for næringslivet. 
 
Åspro AS tilbyr service- og tjenesteoppdrag for næringslivet og offentlig sektor i Oslo og Akershus. Vi har gjennom 25 års virksomhet opparbeidet en bred kompetanse og kan tilby manuell produksjon i samspill med avanserte maskiner, slik at mulighetene er mange for deg som kunde. Vi garanterer god kvalitet til avtalt tid. Vi henter og leverer med egne biler hvis ønskelig.

Kurs

Postombringing

Vi kan påta oss å utføre den daglige henting og levering av post på Ås postkontor for lokale firmaer.

Kontakt oss for en god pris! 

Utsending av reklame

Vi konvolutterer, pakker reklame og annen massepost. Vi kan skrive ut adresseetiketter fra xl-filer, registrerer forsendelsene på Bring eller Posten og leverer på Ås postkontor. 
 
Kontakt oss for et godt tilbud!