Email IconTilbud på utsending av reklame?

For mer informasjon om tilbud og bestilling av reklame, ta kontakt med oss: post@aaspro.no Tlf: 64 94 11 76

Jobbfrukt

jobbfruktJobbfrukt til din bedrift?
Hver uke pakker ansatte ved Åspro ett tonn med frukt til 180 bedrifter og virksomheter i Follo-regionen. Flere og flere arbeidsgivere ser verdien av å gjøre noe ekstra for sine medarbeidere. Frukt er bra både for trivsel, helse og arbeidslyst! Flere har frukten i resepsjonen slik at også kundens kunder og gjester kan forsyne seg.

Åspro er en av 80 vekstbedrifter over hele landet som samarbeider med BAMA om å levere jobbfrukt. Disse bedriftene tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne. Jobbfrukt er derfor med på å skape og opprettholde gode arbeidsplasser.

Ved å abonnere på Jobbfrukt tar din virksomhet et viktig samfunnsansvar, og støtter verdifulle arbeidsplasser for arbeidstakere med tilrettelagte behov.

Områder vi leverer jobbfrukt i er: Ås, Vestby, Nesodden, Ytre Enebakk, Ski, Langhus, Kolbotn, Oppegård, Siggerud. Første kurven (5 kg) er gratis! Og vi har ingen bindingstid. Er du ikke fornøyd, får du en ny kurv levert på døren.

Vi har seks kurver du kan velge mellom.

  • Favorittkurv 3 kg – kr 139,- + mva.
  • Favorittkurv 5 kg – kr 220,- + mva.
  • Favorittkurv 7 kg – kr 293,- + mva.
  • Lavpriskurv 3 kg – kr 111,- + mva.
  • Lavpriskurv 5 kg – kr 173,- + mva.
  • Lavpriskurv 7 kg – kr 232,- + mva.

Vil du vite mer om jobbfrukt kontakt oss på jobbfrukt@aaspro.no eller på telefon 64 94 11 76, mobil 90 53 70 23.
*Nye priser gjelder fra 01/01/2019.

Ansatte ved Åspro som arbeider med Jobbfrukt er sertifisert og lært opp på alle nødvendige områder. Blant annet har Åspro godkjenning fra Mattilsynet når det gjelder hygiene, pakking og distribusjon. I tillegg må ansatte som arbeider med Jobbfrukt gå gjennom BAMAs Jobbfrukt-skole, noe som gir dem nødvendig innsikt i produkter, kvaliteter og riktig behandling av varene. Å arbeide med Jobbfrukt innebærer mange ulike oppgaver – f.eks. plukking, kvalitetssikring, pakking og distribusjon – som kan tilpasses alle og som gir stor arbeidsglede og stolthet.

Åspro får stadig flere kunder, både i offentlig og privat sektor. Det er nok flere årsaker til det. Men vi tror at mange arbeidsgivere ser gevinsten frukt på gir på arbeidsplassen, for både helsa og arbeidslysten. Et hyggelig besøk fra representanter fra Åspro setter de også sikkert pris på!

image_print

Email IconTilbud på utsending av reklame?

For mer informasjon om tilbud og bestilling av reklame, ta kontakt med oss: post@aaspro.no Tlf: 64 94 11 76